Tej

Amitől a miénk: A nálunk fejt tej, csak nyersen kerül értékesítésre. Nem alkalmazunk sem tartósító szert, sem tartósítási eljárásokat a hűtésen kívül. Így a tőlünk vásárolt tej, teljes tej. Teljes beltartalmi értékekkel.

Elolvasom
FÜSTÖLT SAJT, NATÚR SAJT, FOKHAGYMÁS SAJT, SNIDLINGES SAJT,
					CSÍPŐS SAJT, DIÓS SAJT, LILAHAGYMÁS SAJT, PISTUKÁM SAJT, Melis sajt

Sajt

Mivel nem hőkezeljük a tejet, ezért ez alapvetően határozza meg az általunk készített sajtok jellegét. Egyféle sajtot (friss, félkemény) készítünk, amit többféle fűszerrel ízesítünk. Azért, hogy a lehető legtermészetesebb formájában őrizzük meg az élelmiszert, ezért mindent megteszünk.

Elolvasom

tejföl, házi tejföl, kézműves tejföl, bio tejföl

Tejföl

Az egyedi ízének, a speciális állagának, a sokrétű felhasználásának, és nem utolsó sorban az egyedi csomagolásának köszönhetően könnyen felismerhető ezen termékünk.

Elolvasom
vaj, házi vaj, kézműves vaj, bio vaj

Vaj

Az általunk készített vajakat különleges, nem szokványos ízvilág jellemzi, a speciálisan előkészített alapanyagnak, és a hagyományos készítési technológiának köszönhetően.

Elolvasom

Kefir, házi kefir, kézműves kefir, bio kefir, Melis tej

Kefir

A kefirhez a hőkezeletlen tejet kefir gombával oltjuk be, és hagyjuk megaludni. Altatás után a gombát kiszűrjük, a tejet pedig átszitáljuk. Így a savanyodásnak, és a gombának köszönhetően egy nagyon ízgazdag, jól emészthető, és roppant egészséges élelmiszert kapunk.

Elolvasom
Joghurt, házi joghurt, kézműves joghurt, gyümölcs joghurt, bio joghurt, Melis tej

Joghurt

Joghurtjaink különlegessége a tiszta ízélmény, és a magas gyümölcs arány. Nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, és más indokolatlan kiegészítő anyagot. A krémesen telt állagot, a jellegzetes, enyhén savanykás ízét a hagyományos készítési módnak, és a gondos odafigyelésnek köszönheti.

Elolvasom

Körözött, házi körözött, bio körözött, kézműves körözött, Melis tej

Körözött

Körözött túrónkat a különlegesen ízletes túrónkból készítjük el, jellemzően magyaros fűszerezéssel. Mivel a túró az egyedi készítési módnak köszönhetően kifejezetten krémes, ezért belőle tejföl hozzáadása nélkül készítjük el a körözött túrót. Így, ezen termék is csökkentett zsírtartalmú.

Elolvasom
desszert, túrós desszert, házi desszert, bio desszert, kókuszos-túrós desszert, 
					Melissi tej

Melissi kókuszos túródesszert

Egy igazán íncsiklandó desszert különlegességet készítettünk. Az édes és a savanyú ízek olyan összeillő harmóniája jelenik meg ebben a termékben, mely feledhetetlenné teszi ennek a pici, hófehér golyócskának az elfogyasztását.

Elolvasom

Vaj, házi vaj, sült vaj, bio vaj, Melis tej, kézműves vaj

Sült vaj

A vaj, mivel zsiradék, az elkészültét követően viszonylag hamar avasodni kezd, ha nem alkalmazunk tartósító szert, illetve tartósítási eljárásokat. Ez néhány napban korlátozza a felhasználhatóságát.

Elolvasom
Tejszín, házi tejszín, kézműves tejszín, bio tejszín, Melis tej

Tejszín

A tejszín a maga teljességében jeleníti meg mindazt, amit ettől a különleges élvezeti élelmiszertől elvárhatunk. Természetes íze, aromája, illata a mindennapok apró örömpillanataivá válhatnak.

Elolvasom