Körözött

Körözött túrónkat a különlegesen ízletes túrónkból készítjük el, jellemzően magyaros fűszerezéssel. Mivel a túró az egyedi készítési módnak köszönhetően kifejezetten krémes, ezért belőle tejföl hozzáadása nélkül készítjük el a körözött túrót. Így, ezen termék is csökkentett zsírtartalmú.

Egyrészt mert a túró maga kevesebb tejzsírt tartalmaz, másrészt mert a krémesítéshez sem használunk további tejfölös kiegészítést. A fűszerezése a magyaros konyha ízlésvilágára jellemző karaktereket vonultatja fel: vöröshagyma, piros paprika, só, bors, kömény. A termék a túrón, és a fűszereken kívül semmi mást nem tartalmaz.

A válogatott minőségű fűszerek használatával, és a mechanikai keveréssel egy könnyen kenhető állagú, igazán ízletes élelmiszert készítünk. A körözött túrót 200 g-s kiszerelésben értékesítjük. A stabil dobozos csomagolás egyszerre könnyíti meg a szállítást, tárolást, és a felhasználást, miközben támogatja a termék élelmiszerbiztonságát.

Hűtőben tárolva 3-5 °C-n, napokig fogyasztható. Jellegének, és a figyelmes készítésének köszönhetően hidegen is kiválóan kenhető. A visszazárható doboznak köszönhetően praktikusan használható a konyhai étkezések széles körében. Fogyasztása a különböző zöldségekkel, savanyúságokkal kombinálva élvezetes színfoltja lehet a táplálkozásnak.

Csomagolása: visszazárható műanyag doboz
Mérete: 200 g
Elérhetősége: Folyamatosan kapható, minden helyszínünkön
Tárolási hőmérséklet: 0-5 °C
Minőségét megőrzi: 3 nap

Körözött, házi körözött, bio körözött, kézműves körözött, Melis tej