Melissi kókuszoas túródesszert

Amitől a miénk

Egy igazán íncsiklandó desszert különlegességet készítettünk. Az édes és a savanyú ízek olyan összeillő harmóniája jelenik meg ebben a termékben, mely feledhetetlenné teszi ennek a pici, hófehér golyócskának az elfogyasztását.

Hogyan készül?

A saját, különlegesen krémes túrónk felhasználásával készítettünk egy egyedi ízvilágú desszertet, melyben a túró, a citrom, és a finom kókuszos borítás adja az esztétikai élménybe zárt ízélményt. Friss termék, mely nem tartalmaz tartósítószert, és tárolásához hűtést igényel. Az édesítéséhez használt cukrot jól ellensúlyozza a túró, és a citrom savanyúsága, mely kettőség olyan ízharmóniát ad a terméknek, amitől az egy könnyed desszertté válik.

Hogyan tárolja?

Visszazárható, átlátszó dobozban értékesítjük. Egy dobozba 8 db, 15 g-s golyót teszünk, egy pici színes kapszli papíron, mellyel pici desszertélményünk esztétikus, és praktikus csomagolásban kíséri el Önt a mindennapokban. Hidegen, és szobahőmérsékleten is egyaránt fogyasztható. Hosszabb tároláshoz azonban mindenképpen ajánlott hűtve tárolni.

Hogyan használja?

A termék további tennivalót nem igényel, azonnali fogyasztásra alkalmas állapotban értékesítjük. Ünnepi alkalmakra egyedi díszcsomagolást tudunk biztosítani. Rendezvényekre, családi, baráti összejövetelekre, nagyobb mennyiségben rendelést felveszünk.

Csomagolása: visszazárható műanyag doboz
Mérete: 120 g
Elérhetősége: Folyamatosan kapható, minden helyszínünkön
Tárolási hőmérséklet: 0-5 °C
Minőségét megőrzi: 3 nap

desszert, túrós desszert, házi desszert, bio desszert, kókuszos-túrós desszert, Melissi tej