Tejszín

A tejszín a maga teljességében jeleníti meg mindazt, amit ettől a különleges élvezeti élelmiszertől elvárhatunk. Természetes íze, aromája, illata a mindennapok apró örömpillanataivá válhatnak. Kiszerelése a régi emlékeket ébresztő, szögletes „iskola tejes” pohárban történik, ami 200 g-s.

A lehűtött, nyers tejről pihentetés után kézzel gyűjtjük be a tetejére felemelkedő tejszínt. Az élő környezetnek, és az aktív mikróba flórájának köszönhetően nagyon gyorsan savanyodna, ezért felforraljuk, hogy édes ízét még néhány napig élvezhessük.

Mivel a savanyodásért felelős mikroorganizmusok a környezetben is megtalálhatóak, ezért a hűtéssel lehet megőrizni eredeti állapotát. Hűtőben tárolva, néhány napig képes megőrizni kellemesen lágy, finoman telt, selymes ízélményét.

Tejszínünk sokrétűen felhasználható. Főzésre, és habosításra is kiválóan használható. Habosításhoz érdemes nagyon jól lehűteni, majd lassú keveréssel vinni bele a levegőt. A kávéknak, desszerteknek, és különböző ételeknek is kellemesen lágy, selymes ízt ad.

Csomagolása: Feltéphető fóliával lezárt, műanyag pohár
Mérete: 200 g
Elérhetősége: Folyamatosan kapható, minden helyszínünkön
Tárolási hőmérséklet: 0-5 °C
Minőségét megőrzi: 3 nap

Tejszín, házi tejszín, kézműves tejszín, bio tejszín, Melis tej