Bemutatkozunk

Kis gazdaságunk egy családi vállalkozás. Születésünktől fogva nőttünk bele a föld, a növények, az állatok szeretetébe, és tiszteletébe. Tanyán élve a mindennapok részévé vált ennek minden előnye és feladata.

A szakma gyakorlati részébe belenőttünk a mindennapokban, az elméleti részét pedig a tudatos szakirányú iskolaválasztással értük el. A szülőktől örökölt gazdaságot a feldolgozás lehetőségével bővítettük ki 2009-től, testvérekként megosztva egymás között az egyes feladatokat.

A termelés fizikai részét, a kiváló alapanyagot a legidősebb testvér fáradhatatlan munkája biztosítja. A földek megművelésétől kezdve, az állatállomány ellátásán keresztül, egészen a folyadék tej kifejéséig.

A tejtermékek elkészítése, és annak értékesítésre történő előkészítése, a szükségszerűen kapcsolódó adminisztrációs feladatokkal kiegészülve, a család egyetlen hölgy tagjának munkája.

Az értékesítés, és a vásárlókkal való folyamatos kapcsolattartás a legifjabb fivér feladata. Mind a technikai háttér biztosítása, mind a személyes odaadás jelenti hétről hétre az állandóságot vásárlóink számára.

Filozófiánk

„Az élelmiszer számunkra attól lesz biztonságos, ha megőrizzük annak! Nem attól, ha azt csinálunk belőle. A hőkezelés megváltoztatja a tejet. Számos pozitív, és negatív hatást eredményez az ízében, az összetételében, amikor a tejet hőkezeléssel (pasztőrözés) igyekszünk élelmiszer biztonsági szempontból megbízhatóvá tenni.”

Amikor a természetes érték

a hagyományok útján járva találkozik a mai kor követelményeivel!                                                                          

Az élelmiszer számunkra attól lesz biztonságos, ha megőrizzük annak!

A mi vállalásunk az, hogy úgy készítsünk finom, és valóban tápláló élelmiszert, hogy közben megőrizzük azokat a számunkra létfontosságú beltartalmi értékeket, amiért valójában a tejet, tejtermékeket fogyasztjuk. Számos olyan kihívással küzdünk meg, amelyek azt szolgálják, hogy a lehető legtermészetesebb formájában őrizzük meg termékeinket, és a környezetet.

Kóstold meg te is házi készítésű termékeinket!


„A Melis testvérek házi tejtermékei verhetetlenek. 100%-ban házi friss tejből, kizárólag természetes anyagokból. Imádom :)”

Bojtos Katalin
magánszemély

„Hibátlan házi termékek!”

Nagy Éva
séf

„Szeretem, hogy az ízélmény mellett az egészségemre is vigyázok, hiszen a Melis fivérek termékei semmilyen adalékanyagot nem tartalmaznak.”

Horváth János
magánszemély