Tej

A nálunk fejt tej, csak nyersen kerül értékesítésre. Nem alkalmazunk sem tartósító szert, sem tartósítási eljárásokat a hűtésen kívül. Így a tőlünk vásárolt tej, teljes tej. Teljes beltartalmi értékekkel.

Sajt

Mivel nem hőkezeljük a tejet, ezért ez alapvetően határozza meg az általunk készített sajtok jellegét. Egyféle sajtot (friss, félkemény) készítünk, amit többféle fűszerrel ízesítünk. Azért, hogy a lehető legtermészetesebb formájában őrizzük meg az élelmiszert, ezért mindent megteszünk.

Túró

Leveles szerkezetének köszönhetően, különlegesen gazdag ízélményével, túrónk a méltatlanul elfeledett státuszból újra méltó helyére emeli ezt a nemesen egyszerű étket.

Tejföl

Az egyedi ízének, a speciális állagának, a sokrétű felhasználásának, és nem utolsó sorban az egyedi csomagolásának köszönhetően könnyen felismerhető ezen termékünk.

Vaj

Az általunk készített vajakat különleges, nem szokványos ízvilág jellemzi, a speciálisan előkészített alapanyagnak, és a hagyományos készítési technológiának köszönhetően.

Kefir

A kefirhez a hőkezeletlen tejet kefir gombával oltjuk be, és hagyjuk megaludni. Altatás után a gombát kiszűrjük, a tejet pedig átszitáljuk. Így a savanyodásnak, és a gombának köszönhetően egy nagyon íz-gazdag, jól emészthető, és roppant egészséges élelmiszert kapunk.

Joghurt

Joghurtjaink különlegessége a tiszta ízélmény, és a magas gyümölcs arány. Nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, és más indokolatlan kiegészítő anyagot. A krémesen telt állagot, a jellegzetes, enyhén savanykás ízét a hagyományos készítési módnak, és a gondos odafigyelésnek köszönheti.

Körözött

Körözött túrónkat a különlegesen ízletes túrónkból készítjük el, jellemzően magyaros fűszerezéssel. Mivel a túró az egyedi készítési módnak köszönhetően kifejezetten krémes, ezért belőle tejföl hozzáadása nélkül készítjük el a körözött túrót. Így, ezen termék is csökkentett zsírtartalmú.

Melissi

Egy igazán íncsiklandó desszert különlegességet készítettünk. Az édes és a savanyú ízek olyan összeillő harmóniája jelenik meg ebben a termékben, mely feledhetetlenné teszi ennek a pici, hófehér golyócskának az elfogyasztását.

Sült vaj

A vaj, mivel zsiradék, az elkészültét követően viszonylag hamar avasodni kezd, ha nem alkalmazunk tartósító szert, illetve tartósítási eljárásokat. Ez néhány napban korlátozza a felhasználhatóságát.

Tejszín

A tejszín a maga teljességében jeleníti meg mindazt, amit ettől a különleges élvezeti élelmiszertől elvárhatunk. Természetes íze, aromája, illata a mindennapok apró örömpillanataivá válhatnak.